Milyen telefont vegyek 40 ezer forintert?
Első sorban: használtat, vagy ujat?
Ami kell: internet megosztás, jó előlapi kamera, szép képet csináljon, zenehallgatás, netezés (facebook, messenger, viber, insta...) emailek, telefonalas nyilvan, bluetooth, wifi, mobilnet, pokemon go jól fusson rajta
Tudom, hogy hasznaltan mar lehet venni iphone 5ot ebben az aarban, az milyen? Koszi
Iphone 5 az felejtős és elég régi,hiába van rajta az alma.
40K-ért ez nagyon nagy elvárás,ha jó kamera kell akkor legalább egy Nexus 5X,ha jó multimédia kell akkor HTC M7 vagy LG V10 minden mást végrehajt egy Moto G4 Play.
40K-ig:Motorola Moto E 2015,Vernee Thor.Ezzel azt akarom mondani hogy kompromisszumokat kell kötni mert amiket leírtál max duplájáért kapod meg.
Ennyiért nem fog a telefon mindenben kielégíteni. Én is szeretem a minőséget, de ezért a pénzért max. jóságban kínai telefonokat tudsz venni. A családomban is van ilyen, nem mondom, nem rossz darabok.
A CUBOT, Xiaomi, Huawei és Honor, nameg a Lenovo is van ilyen árban, ami kicsit jobban kielégít, mint ilyen árban lévő ,,minőségi" mobil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!