Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem jó és nem...

Ajánlanátok nekem jó és nem unalamas játékokat? Lehetőleg lövöldözős legyen. Gépigény: proci: 2GHz és 3 GB ram A GÉPIGÉNYT LÉCCIVES VEGYÉTEK FIGYELEMBE

Figyelt kérdés

2016. júl. 31. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 vagyok.

Azt csak azért, mert olyan szépen kérted (lécci)!

2016. júl. 31. 20:37
 12/13 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a válaszokat

Processzor: AMD Atholon(tm)64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.00 GHz

remélem ez a videó kártya: 64 bites operációs rendszer, x64-alapú processor

2016. aug. 3. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:

lel, szerintem ezt te sem gondoltad komolyen... ha igen, akkor mondom, hogy ez a processzorod (x64) és az operációs rendszered (64 bites) típusa.

Jobb klikk az asztalon: Grafikus tulajdonságok (vagy valami hasonló), ott írni fogja a videókártya pontos típusát! A Grafikus tulajdonságok (vagy ilyesmi) melett a kis ikon: piros-AMD, kék- Intel HD graphics, zöld- nVidia. Ha meg nincs ilyen az asztalon, ha jobb klikkelsz akkor nincs megfelelően telepítve, vagy nincs telepítve a grafikus driver. -ha erről van szó, akkor majd máskor leírom a driver telepítését, most este nem akarom-

2016. aug. 3. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!