Miért mennek tönkre ilyen hamar a laptopok?
Körülbelül 7-8 éve van saját laptopom, előtte asztali gépet használtam. Amióta laptopom van, folyamatosak a problémák. gyakorlatilag max. 1 évig bírják.
A mostani féléve van meg, használtan került hozzám. Egész nap megy, állványon van, vagy ha elutazom vhova, akkor könyveket rakok alá, hogy tudjon szellőzni. Már kezdődnek a gondok, ugyanis néhány hete lefagy hetente 1-2 alkalommal. Nem szokott rázkódni, egyszer vittem magammal külföldre, és egyszer- most - pár száz kilométerre.
azon gondolkodom, h ha ez is tönkremegy, akkor elfelejtem a laptopokat, és veszek asztalit. másoknál is azt látom, h csak azok bírják sokáig, amiket csak napi 1-2 órára kapcsolnak be. tényleg nagyon idegesítő, mert eléggé vigyázom a dolgaimra, a laptopokkal viszont állandóan problémám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!