Ha megszűnik a Windows 8 és a Vista, akkor a hozzájuk "való" kamerának, fényképezőnek is annyi?
A különböző operációs rendszerek (magyarul: pl. a windóz) általában "felülről kompatibilisek", azaz eddig úgy volt, hogy az újak tudják mindazt, amit a régi tudott, és még egy kis pluszt is. A különböző kütyük gyártói pedig többnyire lépést szoktak tartani ezekkel, és ha kijön egy új op. rendszer, közzéteszik a kütyü illesztőprogramját (driver) is. Tehát látogass el a kamera gyártójának a honlapjára, és valószínűleg találsz megfelelő drivert.
Ez az elmélet.
A gyakorlat viszont más. nekem is van szkennerem és nyomtatóm is, amit XP fölött már nem lehet telepíteni. Ami számomra nem is baj, mert én megrögzött XP fan vagyok. A gond az, hogy a Microsoft valami miatt (gondolom, üzleti megfontolásokból) nagyon megharagudott az XP-re, és száműzni akarja a gépekről. A támogatást is leállította, így már Internet Explorert sem tudok frissíteni (ami nem is baj), viszont a Skype már megköveteli az új IE-t. És a Google sem frissíti már a Chrome-ot az XP-re... :(
Röviden: Money makes the world go around... :(
Ha pontosan leírnád a kamera típusát és modelljét, talán pontosabb választ tudnánk adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!