Mac os-t érdemes telepíteni egy asztali PC-ra?
Ez alapból nem egy Mac. Szeretném kipróbálni, hogy mit tud a Mac és hogy tetszik a környezete. Ez a gép alapból nem Mac-es egy sima asztali gép.
Amikre a gépem használom: netezés, egyszerű programnyelveken kódok írása, prezentációk készítése, szövegszerkesztés és héba-hóba játszok kicsit.
Ami fontos: Sebesség, stabilitás (4 gb ram miatt memória takarékosság).
Ha ki szeretnéd próbálni, akkor mindenképp érdemes keresned egy jobbféle Hackintosht, de előtte ellenőrizd le, hogy a meglévő hardvereidet támogatja-e!
Nálam pl. nem volt hang és a hálózati kártyát sem ismerte fel.
Ha hosszútávon szeretnéd használni, annak sincs akadálya, ám egy-két fórumot nem árt áttúrnod előtte a kompatibilitással és a beállításokkal kapcsolatban! :)
U.i.:
Szerintem klafa kis rendszer, kár hogy ami hivatalosan van alatta hardver, az nem más mint egy többszörösen túlárazott PC... :(
szerintem teljesen fölösleges vele próbálkozni. a MacOS-t arra találták ki, hogy tökéletesen működjön az apple hardverein, és ezt nagyon jól is csinálja, viszont semmilyen más hardvert nem támogat.
szóva szerintem csak az idődet pazarlod vele.
ha unod a windowst és kísérletezni vágysz, akkor szerintem inkább a linux felé orientálódj, sokkal nagyobb flexibilitást kínál minden téren, mint akár a win, akár a macos.
kezdésnek próbáld ki pl a linux mint-et vagy az ubuntut, amire te használod, tökéletesen megfelelőek, és nagyon nagy valószínűséggel hibátlanul is futnak majd a gépeden.
Na látod, már az ubuntu is problémákkal fut a gépeden, akkor mit vársz egy mac-től?
Egyébként létezik macbuntu is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!