Képtelenség a világ legnehezebb játéka?
Erre a játkra gondolok :
Szerintetek képtelenség átmenni az egyik mezőből a másikba?
Szerintem az, mert ha odaérsz a piros kockával, ahol a kék golyó találkoznak, akkor így is-úgy is el fog ütni az egyik.
Ti mit gondoltok erről?
Én meg nem azért válaszoltam, hogy ne higgy nekem.
Oké.Tegyük fel, hogy igazad van.De akkor én miért nem tudtam megcsinálni az 1.pályát egy óra alatt, illetve miért mondta azt 98 ember, hogy képtelenség megcsinálni az első pályát?
Magyarul : Közel 100 ember nem tud vele mit kezdeni, de te megcsinálod 5 perc alatt még a második pályát is.Ez egy kissé érdekfeszítő...Ha viszont igazat mondtál, akkor nem most látod ezt a játékot először.
Most látom először a játékot, a 6. pálya fogott ki rajtam, ezért abbahagytam.
Minden az időzítésen múlik,az első pályát én így csináltam meg:
Megvártam, míg az alsó golyó pont elhagyja a baloldali falat, kimentem az első rublikába, mikor a felettelévő is pont elhagyta, akkor odamentem, a harmadiknál már elkezdtem jobbra menni, mikor jött, akkor a felette lévő sávba mentem, a fele előtt egy kicsivel van a lényeg, itt az időzítésen múlik minden, bementem a 3. sorba újra, és a felénél egy picit tovább vittem, és utána hirtelen a felette lévő sávba, innen pedig már csak be kell vinni a zöldbe.
Mért hazudna az első játékos? Én is láttam ezt a játékot jópár éve, es a 8. pályára még emlékszem, úgyhogy addig tuti nem lehetetlen eljutni. Egybéként pedig itt egy videó arról, h vki végigjátszotta:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!