Vettem egy dvd-írót. Www.Emag.hu/lg-dvd-iro-24x-sata-fekete-bulk-gh24nsd1/pd/D1V7 FYBBM/ nem tudom a géphez csatlakoztatni. Milyen kábelt kell vennem hozzá? Köszönöm, a segítséget.
Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 17:17
1/5 Alain Delon válasza:
Kívülről akarod csatlakoztatni vagy beépíteni a gépbe?
2/5 A kérdező kommentje:
hát beépíteni a gépbe..
2016. júl. 27. 17:38
3/5 anonim válasza:
Ehhez Sata kábelt kell venned:
4/5 A kérdező kommentje:
Pontosan ilyen annak is a csatlakozója amit vettem, viszont amit Ön/te mutatott/mutattál az valahogy rövidebbnek tűnik nekem... bár én nem értek hozzá. az előtt meg ide csatlakozósom volt... nem volna jó egy SATA tápkábel átalakító ?
2016. júl. 27. 17:59
5/5 anonim válasza:
2 kábel kell ahhoz h. Működjön:
-Sata tápkábel - Az újabb tápok már ezzel rendelkeznek,de ha neked nincs akkor átalakító:lehet venni olyat ami a 4 pines MOLEX csatlakozóbol lesz 1 vagy 2 SATA tápkábel...
link:
-SATA adatkábel,amit én küldtem - ezt kell az alaplaphoz csatlakoztatni,a kábel 50 cm hosszú ez 100% hogy elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!