Sziasztok, ezen a gépen gondolkodom, kiváncsi lennék a véleményetekre hogy szerintetek megéri-e megvennem..55000 Ft-ba kerüé. Válaszokat előre is köszönöm.
A kartya hdd ram marad a tobbi kuka aztan egy pentiumot veszel hozza xfx tappal
2016. júl. 27. 10:17
14/23 kubuuuu válasza:
Nyugodtan vedd meg ezt a gépet, ez egy nagyon erős konfig! Nekem is ilyen van jelenleg csak nekem egy r7 260-al. Köztudott hogy az alaplapba 2 vidikari ami szintén egy előny, de látom neked is játékra kell és én a két szememmel láttam hogy milyen szépen viszi a gta 5-től kezdve a bf 4-ig a játékokat high grafika mellett akadás mentesen! Ne hallgass az okoskodó emberekre és nyugodtan vedd meg magadnak ezt a gépet :) Viszont a későbbiekben ajánlanék egy erősebb vidikarit bele és ugyanakkor már egy normálisabb tápot is.
2016. aug. 6. 10:32
15/23 kubuuuu válasza:
bocsi elírtam, az alaplapba 2 vidikarit is lehet tenni*
2016. aug. 6. 10:33
16/23 anonim válasza:
zolika mért rejtetted le a nevedet ? így is tudjuk hogy te vagy..
2016. aug. 6. 11:35
17/23 kubuuuu válasza:
Hát ezt benézted mert nem zolika vagyok :) Na épp ezt mondom mindig csak az okoskodás, mert mindenki jobban tud mindent! Főleg ti nem is játszottatok még egy ilyen konfigon de ti jobban tudjátok hogy hogy teljesít, az a legnagyobb vicc.. :D Amit mondtam elmondtam és az úgy is van..
2016. aug. 6. 12:34
18/23 anonim válasza:
Nálad jobban tudjuk. Ami biztos, hogy ez a szar nem éri meg, te pedig hiteltelen vagy.
G.
2016. aug. 6. 13:34
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megvettem a gépet és mellé vettem egy Power 600w-os tápot is.
2016. aug. 8. 07:28
20/23 anonim válasza:
Hát, szeretnék gratulálni a gépet éltetőknek, elérték céljukat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!