Laptop nem ismeri fel a nyomtatót. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
A laptopomra win8 rendszer lett telepítve. HP Deskjet F2280 nyomtatóm van. Ha felcsatlakoztatom a laptophoz nem ismeri fel, nem nyomtat. Pár napja még működött.. Drivert próbáltam telepíteni hozzá de az sem ismerte fel. Megpróbáltam nyomtatni másik gépen (win7) és az sem ismerte fel. Mit tudok vele csinálni? Egyébként ASUS notebook-om van.2016. júl. 26. 11:53
1/4 A kérdező kommentje:
Ez a kép fogad. A nyomtatót zöld pipával jelzi, alatta viszont, hogy ismeretlen USB eszköz. Segítsetek légyszi nagyon fontos lenne!
2016. júl. 26. 12:05
2/4 anonim válasza:
Ellenőrzés most -> Telepítés
3/4 A kérdező kommentje:
pedig be van kapcsolva, csatlakoztatva van..
Lehet, hogy a kábellel van valami? Vagy akkor nem pittyegne a gép, hogy ismeretlen eszköz lett csatolva?
2016. júl. 26. 12:47
4/4 anonim válasza:
(Ugyan ennél a típusnál, nem rég tapasztaltam olyat is, hogy nem volt mindegy melyik USB portba dugom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!