Milyen játékok képesek futni a Dell Optiplex 755-n? ( egy szegény család gyerekeinek szeretnék segíteni )
Nemrég a munkahelyemen leselejtezésre került pár fent említett pc, és egyet elvittem egy szegényebb ismerős családhoz ahol megörültek neki a gyerekek (mert még ilyen se volt nekik), Win 8 lett felpasszírozva a gépre, vittem hozzá 1-2t játékot, de sajnos nem akart normálisan elindulni vagy eléggé szaggatott. Konkrétan Pro Evolution Soccer 3-at(200éves játék!) vittem és gondolom az integrált videókártya kevés volt neki.
A pc tulajdonságai: [link]
Tehát nincs benne videókártya, vagyis integrált. Megbontva a gépet ha jól láttam van PCI Expressz és VGA csatlakozó benne.
A kérdésem az lenne, hogy milyen játékok futnának ezen jelenlegi állapotában? (két 12-13éves fiúnak lenne, "lövöldözős, foci, autós játékok előnyben nyilván :) )
Vagy érdemes lenne vmi pc bontóban nézni hozzá valami videókarit 1-2-3 ezer Forintért?
Az a baj, hogy internetük sincs, én meg csak 2-3 hónap múlva mennék hozzájuk ismét és mivel távol laknak még a játékokat is pendriveon/postán szeretném megküldeni.
A nehézségek ellenére segíteni szeretnék és ha van valakinek valamilyen jó ötlete azt megköszönném a család és a srácok nevében is! :)
Én Windows XP-t tennék rá.
Itt egy pár régebbi játék ami nekem is nagy kedvencem volt a régi asztali gépemen, és ment is rajta.
HARD TRUCK - 18 WHEELS OF STEEL
WARLORDS BATTLECRY 1, 2, 3
GTA 1, 2
SIMCITY 3000
SOLDIERS OF ANARCHY
BLOOD 2 - CHOSEN
QUAKE 2, 3
POSTAL
HALO
DOOM 1, 2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!