Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lassú a gép! Valakinek valami...

Spyro2007 kérdése:

Lassú a gép! Valakinek valami ötlete mi a gond?

Figyelt kérdés

Arra szeretnék megoldást találni hogy a gépem miért lassul be. Rendszertelepítés után kb 2 hétig megy szépen aztán egyre lomhább. Most ott tartok hogy a böngészőt alig akarja megnyitni. Persze stabil mert megy rajta minden de nem értem a lassulás okát és hogy miért kell ennyit gondolkoznia egy egy program megnyitásakor. A gép specifikációja:Intel i7 920, 8Gb DDR3, 120GB SSD, 500GB HDD, Geforce GTX 650 Ti

Jah és mielőtt elfelejtem. Total commandert használok és sokszor ha pl játszok a gépen és valamiért át kell lépnem a TC-be kb fél percig gondolkodik a TC hogy mit töltsön be. Kiírja hogy csatlakozás a kiszolgálóhoz vagy valami hasonló és csak tölt. A táp igaz kicsit kicsi (430W) de ezt anno kiszámoltuk és elégnek kell lennie az áram leadásnak/felvételnek.

2016. júl. 24. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
és mégis milyen 430w-os? mert nem mindegy milyen tápról van szó pontosan.. egyébként miket csinálsz rajta? honnan szerzed be a játékaidat? milyen oldalakat járkálsz? úgy hangzik mintha leterhelnéd valami szeméttel vagy vírussal
2016. júl. 24. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
HKC van ráírva. Passzolok ennek még nem néztem utána. Egy játékkal játszok csak az meg online ingyen letölthető (WOT). Oldalak: hát semmi extra... Deviant art, Youtube, WoT főoldal, Outlook, Ondrive... Próbáltam már hogy semmi témát nem használok a gépen de ugyan az a vége.. Aktívan futó alkalmazások: Ondrive, Teamspeak, ovewolf, WoT,Rocketdock, NeXuS ultimate, Rainmater. Naszóval ha ezeket kilövöm is adott a probléma. Viszont nem tudom van-e köze esetleg az alcohol 120-nak.. lehetséges hogy miután feltelepítem begajdul a rendszer? Vírusirtót többször futtattam már és sosem talál semmit. Használom időközönként a ccleanert is... Szóval passzolok... A rendszert 2 hónap alatt 4x raktam újra.. Mindig más oprendszerrel.. Win7 hom.pre, ultimate, Prof. Utóbbi van a gépen jelenleg és eddig ennél jelentkezett a legjobban a gond. Sőt folyamatos app crash üzenetet kapok ha megnyitok bizonyos progikat amik eddig mentek a többi rendszeren.
2016. júl. 24. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!