Szabó Anti kérdése:
Lányom rá öntött a laptopra ízesített vizet reggel, de én dokgoztam este 6kor értem haza, nem lett kihuzva sem aramtalanitva, sőtt lanyom be is kapcsolta egy parszor. Vajon most mit tehetek?
Figyelt kérdés
Örökre tönkre ment,vagy kiszaradhat,vagy mit tegyek?2016. júl. 23. 19:53
2/4 anonim válasza:
a gyk-n élő gyíkemberek majd megmondják nem? vagy igen?
3/4 anonim válasza:
Ha nem kapcsol be akkor kuka. Felesleges szervízbe vinni, mert majdnem annyi egy új gép mint amennyibe a javítás kerülne
4/4 Gábor_79 válasza:
Ne kapcsold be, az egyértelmű. De a legfontosabb az lenne, hogy a benne lévő merevlemezt el kellene távolítani, mert az adataid így még menthetőek lennének. Nehogy károsodjon az idő alatt, ha eddig nem ment volna tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!