Windows 10-en miért nem indulnak el az olyan rendszerrel telepített alkamazások mint pl. : áruház, groove zene illetve még miért nem működik a start menü, a kereső sor (start menü mellettire gondolok), a hangerő szabályzó és a műveletközpont?
1., Hibás rendszerfájlok javítása
„Bármennyire is vigyázunk, előfordulhat, hogy egyes programok telepítésénél, illetve használata során megsérülhetnek rendszerfájlok, melyek akadályozzák a gép hibátlan és gördülékeny működését. „Ha a Windows erőforrás-védelem (WRP) egy fájlja hiányzik vagy sérült, előfordulhat, hogy a Windows a várttól eltérő módon működik. Lehetséges például, hogy néhány Windows-funkció nem működik, vagy végső esetben a Windows összeomlik.”
Ehhez nyiss parancssort rendszergazdaként (windows gomb + X) és másold be:
sfc /scannow
Sokáig fog futni, és legjobb ha a folyamat végén újra indítod a gépet.
Az első találatot olvasd el ott még találsz több megoldást:
Szia! Lehet én vagyok nem látom, sőt valószínű hogy csak én nem figyeltem, de hol kell letölteni? Ott van az, hogy futtassam powershell-ben. Megpróbáltam és csak vmi szöveget hozott ki, de nem lett jó. Hol, melyik részén tudom letölteni az oldalnak?
Ui.: bocsánat a helyesírási/fogalmazási hibákért
Rossz linket küldtem bocsesz. :)
Szoval ez a jó direct link:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!