Ezen a gépen miért nem fut el jól a GTA 5? (többi lent)
Van egy ilyen gépem:
GeForce GTX 750Ti 2GB
Intel Xeon E5450
2x2GB RAM 800Mhz
Valamiért nagyon akad a játék. Belépek és játszhatatlan. Megvan a minimum követelmény, és még videókat is néztem ahogy mások ugyan ilyen géppel stabil 30fps-el futtatja. Sőt, még rosszabbal is.
Mitől lehet ez? segítsetek! Előre is köszönöm
Ha állsz egy helyben akkor is akad?
Nekem régen (tavaly megjelenéskor)volt olyan, hogy nagyon akadt a játék, amint mozgattam a kamerát, de amúgy a 40FPS meg volt.
2*2Gb ramom volt nekem is 800Mhz.
Feltettem a Windows 10-et és az addigi lag megszűnt ugyan azon a gépen. Majd Eladtam a gépet, de Win 7 visszakerült rá és ment lag nélkül a játék.
Szóval röviden, nem hiszem, hogy a Ram bővítés megoldaná a problémád, de hogy ebben biztosak legyünk, töltsd le az MSI Afterburnert és rakd ki, hogy mutassa a CPU, GPU, MEMÓRIA!!!! használatot. Ha látod, hogy a memória 4096 Mb környékén van kihasználtságban, akkor valószínűleg tényleg a kevés RAM lesz az oka.
Lehet, hogy amelyik gépen jól fut 4Gb rammal, ott sokkal kevesebb háttérprogram fut a gépen stb, ez meg is magyarázná nekem is, hogy a Windows újratelepítése előtt akadt 4 Gb rammal, utána pedig nem (mivel akkor kevesebb folyamat futott alapból).
köszi szépen a válaszokat! Akkor majd kipróbálom azt a programot. Aztán lehet hogy vennem kell még 4gb -ot.
Amúgy 5-ös! Mi a baj a xeonnal? Mindenhol aztmondják hogy sok i3-at ver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!