Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1-ről windows 10-re...

Windows 8.1-ről windows 10-re történő frissítés hogyan történik?

Figyelt kérdés
A gépemre ráférne egy újratelepítés, valamint automatikusan felajánlotta a gép, hogy frissíthetek 10-re. Ez utóbbi felér az elsővel? Vagy a frissítés nem vált ki egy újratelepítést? A dokumentumaim megmaradnak, vagy mindent mentsek le a gépről?

2016. júl. 23. 11:07
 1/3 anonim válasza:
Nyugodtan frissítsd, a dokumentumaid megmaradnak, meg amúgy is rákérdez a telepítő, hogy megakarod-e tartani vagy sem. (:
2016. júl. 23. 11:13
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Ha jól megy minden, akkor megmarad minden adatod. Gyakorlatilag új Windows kerül a gépedre, a régi beállításaidal (pl.: háttérkép, téma)

De sajnos a frissítés sem veszélytelen. Sok rémhír terjeng a neten. Ha ésszel csinálsz mindent, gond nélkül menni fog. Persze jobb félni mint megijedni!! Én már 4 gépet frissítettem, eddig minden jól ment. Az egyik gépemen (Windows 7 Ultimate 64bit) 50 Ismétlem ÖTVEN GB-ra hízott a Windows mappa az évek során. Frissítettem, az új Windows 10 Pro csak tízenpár GB-os lett. Szerintem megéri frissíteni és részben felér egy újratelepítéssel. Sok sikert a frissítéshez! Már nincs sok idő frissíteni (július 29-ig)! És ne feledd, még ha nem is tetszik az új Windows, akkor is visszaálhatsz a régire.

2016. júl. 23. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem túl fapados volt, visszaállítottam 8.1-re.
2016. júl. 23. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!