Van egy videókártyám, de nem jut tovább a boot kezdőképernyőtől ha azt szerelem bele, Többi lent?
Na szóval . Van egy gépem amibe beleszeretnék szerelni egy gt 630 -as videókártyát , windows újra rakás elött müködött még ,de utána csak a boot képernyőig jut el .
A videókártya nem sérült ,más gépbe ugyanúgy müködik . a mostani videókártya egy geforce 9500 gs .
Próbáltam már letörölni az illesztőprogramot ,sikerült is ,de akkor se indul el azzal a videó kártyával . teendő ?
Már egyszer müködőtt , még friss a gép pár napja érkezett a szervízből új win7 64bittel .
Probálkoztam mindennel .
Videókártya illesztő programját letöröltem , de akkor se. Sőt annak a videókártyának (gt 630) a cd-jével tettem fel az illesztő programot .
Valami buszvezérlő illesztő programját is frissitettem (mert nem volt rajta) de akkor se , bár nem értem a kettő között az öszefüggést.
A windows újrarakni nem szeretném , annak lehet köze ,hogy windows 7 premium home 64bit van rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!