Tudnátok ajánlani játékokat erre a gépre?
Figyelt kérdés
Videókártya: NVIDIA GEFORCE GT 730
Proci: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8400 2,66GHz 2,67GHz
Ram: 4GB
Rendszer: Windows 10 Pro 64bit
Amik megvannak: Minecraft, Fifa 14, Fifa 16, NBA 2k14, GTA SA, GTA IV és nagyjából ennyi.
Válaszokat előre is köszönöm!
2016. júl. 21. 16:43
1/9 anonim válasza:
Hát azzal a kártyával aztán élvezetes lehet játszani.
3/9 anonim válasza:
Régebbi CoDok, NfSek, GTA Vice City
4/9 anonim válasza:
aztán nehéz lett volna venni a gt 730 árán használtan valami normális kártyát .. -.-
5/9 anonim válasza:
Call of Cthulhu - Dark Corners of the Earth, Penumbra sorozat, Amnesiák, Doom 3 és kiegészítője, Quake 4, Far Cry, Crysis és kiegészítője, Red Ocean, Outlast, FEAR, Clive Barker's Undying, Scratches, SoF sorozat, XIII, Condemned, Unreal Tournament sorozat, Dead Man's Hand, Land of the Dead: Road to Fiddler's Green, Cryostasis, Chernobyl Terrorist Attack, Resident Evil epizójdai (nem a legújabbak).
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A játékok, amelyeket leírtam, azok tökéletesen futnak a gépen full grafikán...
2016. júl. 22. 09:16
7/9 anonim válasza:
Hiába mondod, aki egy kicsit is ért hozzá, az tudja, hogy nemhogy full grafon, de még lowon is élvezhetetlen.
Full grafon megy ezen a FIFA 16? Hmm... Ennyit sosem tévedt a gépigény...
8/9 A kérdező kommentje:
Veszekedhetünk ezen napokon át, de felesleges... Nekem nem az volt a kérdésem, hogy a játékok, amelyeket felsoroltam, hogyan futnak, hanem az, hogy tudtok-e még ajánlani még... De ahogy látom sok az olvasástudatlan... :P
2016. júl. 22. 12:01
9/9 anonim válasza:
...-2012 esetleg jóindulattal, hogy élvezd is...
Játékra GTX :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!