Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csökken le az fps egyes...

Pamacs19971 kérdése:

Miért csökken le az fps egyes játékokban?

Figyelt kérdés
Adott egy új videó kártya, ami teljesen jól működik addig amíg valami efektet kéne megjelenítenie és ez miatt lecsökken az fps. PL:GTA4-ben egyes tárgyak okoznak ilyet, vagy a Batman arkham city-ben a füst. Az ETS2 teljesen jól megy átlag 60 fps full grafikán, egyszer csak jön az eső és hírtelen 10-15 fps és recseg a hang. Vagy Darkorbit(tudom böngészős játék) 60 fps- de ha mozgok, elindulok valamerre lecsökken 20-ra és recseg a hang. Tudom mondhatjátok biztos valami mezei videó kártyám van, hát így van gt730-as videó kártyám van, az oké ha játékra nem való, de ,hogy filmet/videót sem tudok normálisan nézni az már bosszantó. a Youtube teljesen jól megy, viszont más videós oldalon, legyen az indavideo, vagy egy filmes oldal ahol több beküldött link van(nem mindegyiknél áll fent a probléma, pl:youwatch-nál tökéletes, vidtome szintén problémás), olyan mintha lassított felvételt néznék és a hang szintén recseg. Raktam már újra drivert, raktam már újra az egész gépet, egyik után sem lett jobb.

2016. júl. 21. 01:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A játéknál, nyilván azért van fps drop, mert egy effekt megjelenítése sokkal több energiaforrást igényel, mintha az nem lenne ott. A videó viszont nem tudom miért akadhat. :/
2016. júl. 21. 01:45
 2/3 anonim ***** válasza:
A játékokhoz gyenge a kártyád, filmeknél meg próbáld másik böngészővel vagy rakd újra a Windows-t.
2016. júl. 21. 07:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy gyenge játékokhoz, de van olyan játék ahol semmilyen probléma nem jelentkezik, ilyen pl a league of legends, itt 140 fps -em van max grafin, vagy van egy olyan játék ahol a menü és az összes videó szaggat, recseg a hang, de a játékmenet egyszerűen tökéletes, semmi baja sincs. Amint mondtam próbáltam már újrarakni az egész gépet, nem segített. Viszont újjal fejlemény: YouTube-n le lehet lassítani a videó lejátszási sebességét, na ilyenkor is elkezd recsegni a hang.
2016. júl. 21. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!