Windows 10. 0 van a gépemen de nagyon rossz az előző win.7-est szeretném vissza tenni rá. Hogyan kell?
Hello!
Jelenleg a laptopomon windows 10 van. Nagyon nem szeretem. előzőleg a win-7-es volt rajta. Azt szeretném visszarakni rá. De sajna nem én telepítettem, hanem az egyik ismerősöm. CD nélkül hogyan tehetem rá vissza? Légyszi részeletesen, ha lehet. Ez volt az egyik kérdés, a másik az lenne, hogy most a win 10-en egy "e" betűs akármi a böngésző. Szintén rühellem. A Chrome-t szeretném elindítani de nem megy. Ezt írja ki: ERR_CONNECTION_REFUSED ... a proxyn is állítottam már de semmi. Legyetek szívesek segíteni.
Frissítette? Akkor vissza lehet lépni. Ha telepítette, akkor nem.
Edge, rakd újra Chromeot. Egyébként megmaradt 10-ben is az Internet Explorer.
Csak akkor lehet visszaállítani, ha még nem telt el 30 nap a frissítés óta, azután már nem, mert törlődnek az előző rendszer mentései.
Ha még időben vagy: Gépház - Frissítés és biztonság - Helyreállítás - Visszaállás Windows 7-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!