Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 10. 0 van a gépemen...

B.Robi kérdése:

Windows 10. 0 van a gépemen de nagyon rossz az előző win.7-est szeretném vissza tenni rá. Hogyan kell?

Figyelt kérdés

Hello!

Jelenleg a laptopomon windows 10 van. Nagyon nem szeretem. előzőleg a win-7-es volt rajta. Azt szeretném visszarakni rá. De sajna nem én telepítettem, hanem az egyik ismerősöm. CD nélkül hogyan tehetem rá vissza? Légyszi részeletesen, ha lehet. Ez volt az egyik kérdés, a másik az lenne, hogy most a win 10-en egy "e" betűs akármi a böngésző. Szintén rühellem. A Chrome-t szeretném elindítani de nem megy. Ezt írja ki: ERR_CONNECTION_REFUSED ... a proxyn is állítottam már de semmi. Legyetek szívesek segíteni.

2016. júl. 20. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Frissítette? Akkor vissza lehet lépni. Ha telepítette, akkor nem.

Edge, rakd újra Chromeot. Egyébként megmaradt 10-ben is az Internet Explorer.

[link]

2016. júl. 20. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Frissítette. Igen, az Edge. Szörnyen utálom! Hiába telepítettem újra a Chromot de semmi. Egyszeruleg nem értem. Hálás lennék ha valaki le tudná írni hogyan kell visszaállítani az előző rendszert. ( win.7)
2016. júl. 20. 18:36
 3/4 anonim válasza:
100%
Rendszer-visszaállitás ? ha firssitette és ha be van kapcsolva ez és van korábbi rendszermentés a rendszerről, akkor müködne. De ha cdről rakta fel a 10et akkor, csak telepitéssel. Ha nem is CDről akkor Usbről, lekell van egy jó kis program, az a neve h Rufrush azzal lehet win képfájlt rárakatni a pendrivera
2016. júl. 20. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor lehet visszaállítani, ha még nem telt el 30 nap a frissítés óta, azután már nem, mert törlődnek az előző rendszer mentései.

Ha még időben vagy: Gépház - Frissítés és biztonság - Helyreállítás - Visszaállás Windows 7-re.

2016. júl. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!