GTA 5 accountot hol tudnék CS:GO -s késre cserélni?
Figyelt kérdés
Mgevan a GTA 5, de CS:GO val többet játszok, ezért el akarom cserélni egy késre, ilyen oldalakat, ahol az emberek skineket cserélnek játékra tudtok küldeni? :)2016. júl. 17. 11:39
11/16 A kérdező kommentje:
És mennyit szoktak fizetni?
2016. júl. 17. 12:49
12/16 anonim válasza:
Ártól, terméktől függ... (Én legális módon kértem middleman segítségét) Ő egy trade után 5 Eurót kért. Mivel a te account kereskedelmed illegális így valószínűleg többet fognak kérni...
13/16 anonim válasza:
van steamen egy ismerősöm, sokat tradel, most van neki 6 kése:
Bajonett (★) | Éjszaka
M9 bajonett (★) | Kék Acél
Bajonett (★) | Kék Acél
Vadászkés (★) | Északi Erdő
Pillangókés (★) | Megperzselt
Árnyéktőr (★) | Karmazsin Háló
Bajonett (★) | Mészárlás
nem hiszem hogy foglalkozna veled mivel a tradelésből bőven keres annyit hogy megvegye magának a gta-t :D
a profilját meg ugye nem fogom egy névtelen emberkének kiadni..
14/16 anonim válasza:
elírtam, 7 kése van xD bocs keveset aludtam :D
15/16 A kérdező kommentje:
,,nem hiszem hogy foglalkozna veled mivel a tradelésből bőven keres annyit hogy megvegye magának a gta-t :D
a profilját meg ugye nem fogom egy névtelen emberkének kiadni..,, -Mondja ezt egy névtelen emberke, aki a barátja sikerével próbál felvágni, mert neki sosem sikerült ami a barátjának... *taps* *taps*
2016. júl. 19. 14:33
16/16 anonim válasza:
Nem a barátom, trade miatt ismerem csak. És igen "felvágok" vele mert neked kés kell, neki meg van sok :D engem meg g*cire nem érdekel a csgo szóval taps taps;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!