Milyen laptopot vegyek?
Sziasztok! Most fogok külföldre költözni, és mivel a régi laptopom teljesen tönkrement, ideje újat nézni. Nagyon sokat fogok utazni, ezért fontos h kicsi és könnyű legyen. Főleg munkához, tanuláshoz kell majd, illetve internetezéshez, zene tárolásához, lejátszásához. A másik kritériumom, h gyors legyen. Kb 150-200000-et tudok rászánni. Sajnos abszolút nem értek a gépekhez, azt sem tudom mit kell nézni, vagy h minek kell feltétlenül benne lennie, azt tudom, h eddig a Lenovo-val én is, szüleim is meg voltunk elégedve.
Előre is köszönöm!
A hosszú utazás miatt olyan amit keveset fogyaszt.
(Minél erősebb CPU, grafikus mag, meg miegymás, úgy nő a fogyasztás, és csökken az üzemidő akkuról)
Ha nem játékra kell, akkor egy középkategóriás, majd rendszer lemeznek egy gyors SSD, optika helyére pedig átrakni a HDD -t.
Azaz 120~160 -ért egy notebook, plusz az előbbiek...
'kisebbet keresek, 14" vagy13,3"-osat'
Akkor neked egy "netbook", vagy amit a #2. hozzá szóló írt, hasonló kell.
Azt nézd meg, hogy mindenképp SSD -lehessen, mert utazáskor rengeteg mozgás, pl. fékezés miatt, erőhatás éri, ami az érzékeny mozgó alkatrészekkel működő HDD rövid életét eredményezheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!