Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tudom, hogy a Galaxy...

Palix0312 kérdése:

Honnan tudom, hogy a Galaxy S7 edge klón?

Figyelt kérdés

Holnap megyek bizniszelni egy ilyen telefont, gyanúsan olcsón 100-120ezer Ft-ért kínálták

Elvileg független, a hátlapján "verizon" van, szóval külföldi a teló. Lényeg: hogy tudnám 100% megnézni, hogy nem klón?

2016. júl. 13. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Kamera,belső tárhely,ram mérete,gyorsaság,telefon anyaga ilyesmi.
2016. júl. 13. 21:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Lényegében tudom milyen egy klón, de mivel ez viszonylag új telefon ezért ebből még klónt se láttam. Az edge kijelző miatt elvileg nem is létezik belőle, de youtubon még is van pár videó klón s7 edgeről.
2016. júl. 13. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ha lefuttatok egy antutut, az a valós specifikációkat adja meg? Mert akkor elég lenne az is.
2016. júl. 13. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb megoldás mert ott kiír minden adatot.
2016. júl. 14. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Antutu officer kell egy masik telo nettel es kesz nem kell semmit futtatni seperc alatt kidobja, hogy eredeti-e v klon
2016. júl. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!