Hogyan formázhatnám a merevlemezt boot nélkül?
Figyelt kérdés
Tegnap letöltöttem a cs:go warzone nevű játékot és ma játszottam vele, de az első kör után leállt majd újra elindítottam és sehogy sem tudtam kilépni, majd a reset gombbal újraindítottam a gépet de csak addig bootolt be, hogy windows indítása és még a windows jel sem volt ott az indítás felett. Megpróbáltam újra telepíteni, de akkor még azt sem írta ki, hogy windows indítása. Szerintem a játék lehet a hibás, de mivel a gépet nem tudom elindítani nem tudom formázni sem. Tudnám valahogy máshogy is formázni? Légyszi segítsetek! Fontos lenne. Köszönöm!!! ;)2016. júl. 13. 11:17
1/3 anonim válasza:
Például egy Windows telepítő DVD-vel/pendrive-val.
Egyébként hogyan telepítetted a Windows-t? (MErt azt is úgy illik, nem egy meglévő Windows alól elindítva.)
2/3 A kérdező kommentje:
Elindítottam betettem a cd-t és arról indítottam a gépet és kiadta a telepítőt.
2016. júl. 13. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!