Egy operációs rendszer tud sérülni? Többi lent.
Van egy fiatal gépem, 2 éve lett vásárolva, még garanciás. Lenovo a gép.
Mikor megvettük nem volt rajta operációs rendszer, akitől vettük ő rárakta a Windows 8.1-et.
Rá 1 évre winchester hibával lett a gép beküldve a hivatalos szervízbe. Kicserélték, FreeDOS-szal kaptam vissza. Újra vissza rakták rá a Windos 8.1-et egy szerelő. 1-5, 2 hónapja a gép többször kékhalált kapott, végül a lenovo feliratot behozta, de már nem indult el az operációs rendszer. Elküldtem a szervízbe, ahol megtisztították, mert szennyezett volt kicsit, minden átnéztek rajta. Ott teszt operációs rendszerrel működött tökéletesen. Mit jelent a teszt operációs rendszer? Visszaküldték, hogy megjavítva. A gép változatlanul ugyanazt produkálja. Behozza a lenovo feliratot, tölt egy darabig, a képernyő feketévé válik és nem tölt be az operációs rendszer. Ezért arra is gondoltam, hogy lehet, hogy az operációs rendszer sérült. Megoldás lenne ha rákerülne egy másik operációs rendszer, hátha helyre jön a probléma? Még 1 hónap a garancia rajta.
A Win 8.1 jogtiszta gyári lemezről (vagy forrásból) lett feltéve? Mert akkor az nehezen tud sérülni.
A teszt op.rendszer egy olyan rendszer lehet, amit direkt tesztelés céljára tartanak, nem hagynak rajta a gépen. (Igazából bármilyen rendszer lehet, ami valami diagnosztikára képes, és amit utána törölnek a gépről.)
Én kipróbálnám egy másik rendszerrel, ha van. Ha azzal is produkálja a hibát, akkor legalább lehet mondani a szervizben, hogy nem a szoftver hibája.
Lehetséges, hogy driver-hiba okozza a kék-halálokat.
Amikor legközelebb kap kék halált, nézd meg, hogy mit ír ki, és írd be nekünk ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!