Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » G2A Vásárlás, mit csináljak?

G2A Vásárlás, mit csináljak?

Figyelt kérdés
G2A-n szeretném megvenni a Counter Strike 1-6-ot, betettem a kosárba, kiválasztottam(mivel mindenhol ezt olvastam), hogy outside of european union, de mikor rámegyek, hogy fizetés, kér egy BILLING ADRESST - itt mivel outside-ra mentem nem tudtam kiválasztani, hogy Magyarország, ezért kiválasztottam az USA-t, mert nem volt jobb lehetőség, mikor továbbléptem a fizetéshez(SMS) a 2500 Ft végösszeg helyett beadta, hogy 6500 HUF, és a pay gombot. Ez a 6500 gondolom az USA miatt jött ki ennyire, de nem tudom, hogy hol kell visszaállítani. Emellett néztem videókat, és másnak működött az outside 0%- os VAT nem kellett ilyeneket kiválasztaniuk(billing adress). Szóval hogy állítsam vissza, hogy a billing adress ne az USA-n legyen, és mit csináljak a 27%-os VAT-al amit nem kívánkozok kifizetni?

2016. júl. 11. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Kívánkozz kifizetni, mivel minden termék amit Magyarországon vásárolsz az áfaköteles, tehát 27%-kal növelt árat kötelező fizetned az online vásárlásnál is.
2016. júl. 11. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Nézd, én kifizetném, de pont úgy jövök ki ,hogy vagy a G2a Shieldet kapcsolom ki (amit nem akarok, de úgy néz ki, hogy ki kell...) vagy az áfát tüntetem el.
2016. júl. 11. 14:35
 3/4 A kérdező kommentje:

Most kipróbáltam úgy, hogy beállítottam Magyarországot, meg minden mást ahogy kell, és mikor fizetnék megint kiírja a rendes összeget, alatta meg sokkal drágábban. Ez miért van, akkor most a felső, vagy az alsó összeget vonja le?

[link]

2016. júl. 11. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Amount (összeg) + fee (díj) = fizetendő

Ha rámész az info-buborékra, gondolom kiírja hogy minek a díja az.

Ennyi erővel Steamen is megvehetnéd 10 euróért, amiben már benne van az áfa.

2016. júl. 11. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!