Kókuszlány kérdése:

Telekom vagy upc?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs digi ott ahova költözünk pedig az jobb lenne

2016. júl. 11. 07:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha ez a két lehetőség van, akkor alap hogy UPC
2016. júl. 11. 07:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Kivéve persze a 29-es körzetet... ott megfontolandó. :d
2016. júl. 11. 07:41
 3/13 A kérdező kommentje:
nem csak simán pesti vagyok újpesti :) Kérdés hogy miért pont upc mivel jobba?
2016. júl. 11. 08:01
 4/13 homo ludensz ***** válasza:
Nézd meg hasonló összegért melyik mit kínál. Hosszú évek óta telekomos vagyok közben kiépült a másik hálózat aki a szomszédok (akik beköttették) elmondásuk szerint fele annyiért ugyanazt kapják optikai kábelen mint én a koaxon.Még van egy bő fél évem a hűségidőből azt kiböjtölöm.
2016. júl. 11. 08:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Apám kétszer kötött telecom-os szerződést, mindkét alkalommal elbhaszták. Először korlátlan vezetékest kért, de percdíjast kötöttek neki, fél évig hadakodtunk velük, mire sikerült először felmondani. Nekem kellett egy UPC internet, és beköttettem. (25 Mbit 3490 ft). Aztán megszűntek a 25 mbites csomagok, így felvitték az enyémet is 30-ra, változatlan díj mellett. Apámat kérdeztem hogy kell-e neki tv, de neki nem kellett. Aztán telt múlt az idő, lejárt a hűség, erre felhívtak, hogy ha 100 ft-al többet fizetek, akkor megeemelik 240 Mbit-re, és kapok vonalas telefont is. Mondtam oké. Mikor jött a szerelő átállítani, kérdezte hogy egyáltalán akarom-e használni a telefont. Mondtam hogy nem, szóval lehet hogy be sem kötötték. Közben apám meg megint előfizetett a telecomnál, persze másik egységet hoztak ki, így nem tudott műsort felvenni az első fél évben. Ja és szerinted mennyit fizetek most az UPC-érr? 3090 Ft-ot.
2016. júl. 11. 08:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A Telecomról eddig csak rosszat hallottam mindenkitől. A UPC se jó, de még mindig a kisebbik rossz.
2016. júl. 11. 08:41
 7/13 A kérdező kommentje:
hát igen asszem ez eldőlt upc még mindig gyakrabban van mindenhol mint telekom.A melóhelyen is az van és halál néha .Köszi a a segítséget! :)
2016. júl. 11. 08:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja, és a UPC Wi-Free-ről még nem is beszéltem. :)
2016. júl. 11. 09:00
 9/13 anonim ***** válasza:

Videken lakom, itt csak Telekom volt elerheto vonalas netkent, pofatlan osszeget kertek 2 megaert, persze nagy ivben tojtak a felujitasra hogy legyen nagyobb sebesseg.

Fel eve kiepitette a halozatat az Upc, 500 megas net SOKKAL olcsobban mint a Telekomnal. Akik mar bekottettek azt mondjak hogy stabil. Meg 6 het es lejar az en Telekomos szerzodesem is... :)

2016. júl. 11. 09:14
 10/13 A kérdező kommentje:
mi az a we free??
2016. júl. 11. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!