Miért nem működik a gépemen a touchpad?
Figyelt kérdés
Lenovo Ideapad 100, Windows 10.
Kb. 2 hetes, eddig még jó volt.
Olvastam, hogy ha bedugom az egeret, kikapcsolhatja, de ha kihúzom még mindig nem jó. Hogy tudom visszakapcsolni? Eléggé sürgős lenne, mert holnap elutazom és nincs kedvem az egeret húzgálni, a válaszokat előre is köszönöm! :)
2016. júl. 10. 14:40
1/3 anonim válasza:
A legtöbb laptopon van billentyűkombináció a touchpad ki-be kapcsolására. Fn+ valamelyik funkciógomb (F1-F12) általában. Kézikönyv segít megtalálni.
Emellett a vezérlőpultban az egér környékén is szétnézhetsz, hátha ott is lehet kapcsolgatni.
2/3 anonim válasza:
Ha a billentyűkombinációt nem leled, akkor a touchpad bal felső sarkában kell lennie egy pici pöttynek, ami valószínűleg világít is. Azt érintsd meg kétszer egymás után (mintha egy ikonra kattintanál). Az tudja zárolni a touchapdodat, és lehet be van kapcsolva.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Pici pötty nincs, a billentyűkombináció sem jött be, de a beállításokban megtaláltam. :)
2016. júl. 10. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!