Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom csatlakoztatni a...

Thomas Burnt kérdése:

Hogyan tudom csatlakoztatni a Lenovo Vibe K5 Plus mobiltelefonomat a PC-mhez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja vettem egy Lenovo Vibe K5 Plus mobiltelefont. Ez az első okostelefonom, így elég járatlan vagyok a kezelésében. Eddig minden eszközt felismert a PC-m, amit rácsatlakoztattam, de a telefonomat nem hajlandó. Windows 7 Ultimate 64 bit HUN operációs rendszerem van. A segítségeteket szeretném kérni. A flegma, lekezelő, kivagyi hozzászólásoktól kíméljetek. Köszönöm.

2016. júl. 10. 00:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Telefonon be kell adnia hogy mit akarsz csatlakoztatni, média fájlokat, képeket stb.
2016. júl. 10. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
vezetéken csatlakoztattad? sok pc nem ismeri fel a mobil belső tárhelyét, csak a külső sd kártyáját. ha eddig nincs, tegyél a telóba memokártyát, és arra mentsd a fájlokat. szóba jöhet még a bluetooth átvitel is
2016. júl. 10. 06:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy rövid USB -> mikro USB kábellel dugtam rá a PC-re. Ugyanez a kábel minden más eszközt láthatóvá tesz a gép számára, úgyhogy a kábellel nincs probléma. A gépem CD ROM-ként ismeri fel a telefont, és csak a rajta lévő szoftvereket mutatja. Ezek között szerepel egy Lenovo Suite, egy Magic Plus, meg egy Lenovo USB Driver autorun 1.1.15. Az USB drivert feltelepítettem, de továbbra sem ismeri fel a gépem a telefont. Nem kívánok külön szofvert felrakni ahhoz, hogy a telefonom tartalmát láthassam a gépen. Azt szeretném elérni, hogy a Total Commanderben ugyan úgy lássam a telefonomat, mint bármelyik belső, vagy külső vinyót, vagy egy pendrive-ot. Tudtok ebben segíteni?
2016. aug. 21. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!