Hol lehet beállítani a BIOS-ban hogy ne csak a videókártyáról hanrm az alaplapiról is engedélyezze a monitort. Dual (2) monitorhoz?
Az a problemám hogy a videokartyán csak 1 darab vga csatlakozo van, hdmi nincs a monitoron, dvi csatlakozok meg nem jok bele (ami itthon van, venni meg nem akarok mert ahol lakom sehol se voot boltokba, es pest 1 ora vonattal sajnos)
Processzort es alaplapot most vettem nem rég:
Asus h110M-A alaplap
Intel i5 6500 3.2 Ghz processzor.
Videokartyam: asus r7 250
Tehat összességében: a célom az lenne hogy a videókártya mellett az alaplapiról (integráltról) is engedélyezze a monitor használatát.
Mit szeretnél a több monitorral elérni?
Játékok képét több monitorra elosztani? Vagy az egyiken játszanál a másikon videóznál?
A BIOS "Monitor" menüpontjánál nem a csatlakoztatott kijelző beállításait állítgathatod, hanem az alaplap működés közbeni hőmérséklet és feszültség értékeit figyelheted ("monitorozhatod").
Youtube videó alapján itt láttam ilyen beállítást:
BIOS > felül Advanced > System Agent (SA) Configuration > Graphics Configuration > iGPU Multi-Monitor értéke Disabled helyett Enabled legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!