Németországban élek, megvettem egy PC-s játékot?
Figyelt kérdés
Battlefield 4. Ugye itt nem szabad letölteni semmit mert szigorúan büntetik a letöltést. De ahoz, hogy fusson a játék lekell tölteni az origint frissitések, updatek stb. és ez mind letöltés iylenkor büntetnek? Pl. A GTA V annál is folyton jönnek a frissitések amit ugye le kell tölteni, ilyenkor mi a teendő? Nyugodtan leszabad frissíteni mindent?2016. júl. 7. 21:11
1/7 anonim 

válasza:

nyugodtan
torrenten vehetnek észre mert látszik az ip
2/7 anonim 

válasza:

Az is letöltés,ha feljössz GYIK-ra,vagy egyáltalán használod az internetet,és letöltöd a zorigin frissítéseket,és originből töltesz le játékokat.Ezek teljesen legális letöltése.Csak a torrentet kerüld ott Németben
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem a németek az ILLEGÁLIS letöltéseket büntetik,
amelyek szerzői jogot sértenek.
Ha megvetted a BF4-et, már miért ne tölthetnéd le hozzá a javításokat, frissítéseket?
4/7 anonim 

válasza:

Az jó szar ügy, ha ott nem lehet letölteni :o
5/7 meszike91 

válasza:

Nyugodtan letöltheted. Csak az illegális letöltést büntetik. Ha valamit megveszel, akkor az nem illegális.
6/7 anonim 

válasza:

Ott hogy tudják kiszűrni az illegális letöltéseket és más országokban miért nem? Mit csinálnak másképpen? Más a törvény?
7/7 meszike91 

válasza:

Ott foglalkoznak az ilyen dolgokkal. De szerintem proxyval simán megkerülhető. Szóval ők is csak a balf.szokat tudják elkapni.
Magyarországon csak az ncore-nak 700k tagja van. Azaz a lakosság 7%-a. Ennyi embert nem büntethetnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!