Miért fagy le a gépem? INFO LENT PLS HELP
Kaptam egy gépet ami már régebbi(kb.5-6 éves),de simán viszi a mai játékokat fullon ! 3-szor lett újratelepítve WIN7-re (2x ugyanaz a WIN7 egyszer egy másik)és feltelepítve minden driver ami kell a működéséhez .
Ha nem csinálok vele semmit (nem mozdítom az egeret)kb. 5-10 percig lefagy ,semmit sem csinál csak Restart és Kikapcs.Esetleg valami program vagy csak a Crackelt WIN7 ? Maga a gépnek szerintem (NAGYON REMÉLEM)nincs baja mivel az újratelepítésnél nem fagyott le pedig nem értem hozzá !!! Mitől lehet ez ? PLS HELP
Proci:Intel Core 2 Duo CPU E6750 2.66 Ghz
RAm 2 GB
32 bites OP rendszer
Videokártya Nvidia GeForce 8800 GT
Nem a crackelt Windows 7 miatt van a probléma. Ha csupasz Windows7 rendszered van, akkor is lefagy? (driverek nélkül) Memória tesztet futtass le, van a Win7nek is saját memória diagnosztikája, vagy [link] innen töltsd le, írd ki cd-re indítsd újra a géped, és hagyd bootolni, 2-3 óra múlva, ha nem ír ki hibát, akkor lehet tovább agyalni a problémán.
Pontos gépleírást viszont adjál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!