Miért "fagy le" a UPC tv-nk? Mármint arra gondolok hogy egyszer csak gondol egyet és megáll se kép se hang. Olyankor ki kell kapcsolni. Ez valami baj?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 20:14
11/16 A kérdező kommentje:
9 ezret fizetünk vagy valami ilyesmi! 1 ért. De nem biztos
2016. júl. 7. 23:04
12/16 anonim válasza:
9 ezer szerintem a Tv csomag + az internet + a telefon + a felvevős beltéri egység összesen. Ebből a felvevős beltéri egység 1000 Ft (a sima 863 Ft).
13/16 A kérdező kommentje:
Nem biztos mint ha ennyit halottam volna mikor a számlát számolták. De a UPC től a tv van csak.
2016. júl. 8. 17:15
14/16 anonim válasza:
Akkor te biztosan nem Budapesten laksz, mert én a digital bronze csomagért 2590, a sima beltéri egységért 863,60, a felvevős beltéri egységért 1000, a Fiber Power 120 internetért 2870, a telefon előfizetésért 500 forintot fizetek havonta. Ez összesen 7823,60 Ft.
15/16 A kérdező kommentje:
nagyon messze lakok BudaPestől.
2016. júl. 8. 18:56
16/16 anonim válasza:
Ha nagyon messze laksz Budapesttől, a UPC-nek akkor is jó minőségű szolgáltatást kell biztosítania, tehát a beltéri egységedet vagy meg kell nekik rendesen javítani, vagy ha nem tudják, ki kell nekik cserélni. Ne hagyd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!