Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a baja a laptopomnak? 2...

Mi a baja a laptopomnak? 2 éve megvan azóta nem lett portalanítva a venillátor se és az egész lapotop se. Már 3 szor füstölt és mind 3 szor szikrázó hangot adott ki . Ja és a ventillátorrészhez bement csoki. Help me pls.

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
vidd el szervizbe!
2016. júl. 5. 16:57
 2/7 anonim válasza:

Az én gépem 4 éve nem volt kitakarítva...

Ma hoztam éppen haza a szervízből.

Kb15 perc alatt annyira felforrósodott már hogy lefagyott, leállt.

Na mióta hazahoztam olyan mint új korában:-)

Egyébként én azt hallottam hogy ah már hangokat ad túlmelegedéskor az a videókártya okozza, mármint hogy nem bírja a hősokkot és bármikor meghalhat.

Vagyis ha rám hallgatsz vidd el egy szerelőhőz hogy pucolják ki hátha még nem késő.

Én nem bántam meg7500 forint és zsír király lett:-D

100 fok főlé is ment a hő most max terhelésen sem megy 62 fok főlé

Le lett tesztelve.

Szerintem a te géped már síkit a segítség után.

Vidd szervízbe, pucoltasd ki.

szerintem megéri:)

2016. júl. 5. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:

"Ja és a ventillátorrészhez bement csoki" Rá gondolsz?

[link]

2016. júl. 5. 17:23
 4/7 anonim válasza:
a csoki rész nekem se tiszta:-DD
2016. júl. 5. 18:48
 5/7 tabaki ***** válasza:
Ejnye, tényleg, mi baja lehet? Csak annyi, hogy afféle elektronikus Csodálatos Mandarin -- nem tud meghalni, hiába tettél meg érte mindent. Öntsél bele még egy kis kólát, hátha az végez vele.
2016. júl. 5. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogy a ventillátorába bement a csoki. belenyomódott a lukakon át
2016. júl. 8. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Vajon mi baja lehet szegény laptopodnak, ha már 3x füstölt és szikrázott, bement a csoki a ventilátor részhez, és 2 éve ki sem lett takarítva? Te a szádon lélegzel ki (most tegyük fel hogy nincs orrod). Na most ha a szád el van zárva, pl. össze van varrva, akkor hogy fogsz lélegezni? Lehet, hogy a bőrön keresztül kis levegő kijut, de utána fuldokolni kezdesz.

Na ez van a géppel is, csak.. máshogy.

Takarítsd ki

2019. nov. 28. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!