Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HKC SZ-400R 400W elbir egy...

HKC SZ-400R 400W elbir egy GTX 750 ti oc-t? Pár hétig?

Figyelt kérdés

2016. júl. 1. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
2016. júl. 1. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Neeeeeee.

SZ-400R -> a két 0= SZ4R

^^

Nem ajánlom.

2016. júl. 1. 19:19
 3/7 Amarok Tonrar ***** válasza:
Ahogy írták, nagyon beszédes neve van.
2016. júl. 1. 19:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm akkor addig nem is szerelem be
2016. júl. 1. 19:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Hetekig, te jó ég... Egy percig se!

Ha nagyon kevés pénzed van rá, akkor:

[link]

2016. júl. 1. 20:49
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

Simán elbírja. Nem minőségi az igaz, de azért ne nevezzük használhatatlannak.

Tudom, hogy nagy divatja van itt a tápok szidásának, és azt is gondolom hogy az itt válaszolóknak kivétel nélkül hiper szuper tápegysége van, de ettől még nem kell minden tápegységes kérdésre ezt a sablon választ adni ! Ráadásul ezek nem tapasztalati válaszok, hanem klisék.

Kérdezőnek. IGEN, használhatod, de ne huzamosabb ideig !

2016. júl. 2. 07:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

#6 Valamilyen szinten igazad van,de(tudom hogy mindig ezt írják) nem lehet tudni mikor hal meg és viszi magával a géped.

Én évekig használtam egy kodgen 350 Wattos tápot,és teljesen leszartam hogy óva intettek tőle.Asszem 2x volt hogy a belső kis ventije elromlott,de azt cserélve semmi egyéb nem volt vele.Aztán egy szép napon kapcsolnám be a gépet és pukkan füstöl dübörög minden szart csinált és nem maradt ép hardver a gépben a cpu-n kívül.Egy haverom ugyan így járt egy Mercury tápegységgel,csak ő 2hétig tudta használni,utána halt meg,bár ott csak az alaplapot meg a rákötött videókártyát vitte magával.Szóval egyszerűen nem lehet tudni és mivel nincs benne normális védelem nem lehet tudni,hogy tlejesen jól működik,vagy kigyullad és lég a lakásod

2016. júl. 2. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!