Neeeeeee.
SZ-400R -> a két 0= SZ4R
^^
Nem ajánlom.
Simán elbírja. Nem minőségi az igaz, de azért ne nevezzük használhatatlannak.
Tudom, hogy nagy divatja van itt a tápok szidásának, és azt is gondolom hogy az itt válaszolóknak kivétel nélkül hiper szuper tápegysége van, de ettől még nem kell minden tápegységes kérdésre ezt a sablon választ adni ! Ráadásul ezek nem tapasztalati válaszok, hanem klisék.
Kérdezőnek. IGEN, használhatod, de ne huzamosabb ideig !
#6 Valamilyen szinten igazad van,de(tudom hogy mindig ezt írják) nem lehet tudni mikor hal meg és viszi magával a géped.
Én évekig használtam egy kodgen 350 Wattos tápot,és teljesen leszartam hogy óva intettek tőle.Asszem 2x volt hogy a belső kis ventije elromlott,de azt cserélve semmi egyéb nem volt vele.Aztán egy szép napon kapcsolnám be a gépet és pukkan füstöl dübörög minden szart csinált és nem maradt ép hardver a gépben a cpu-n kívül.Egy haverom ugyan így járt egy Mercury tápegységgel,csak ő 2hétig tudta használni,utána halt meg,bár ott csak az alaplapot meg a rákötött videókártyát vitte magával.Szóval egyszerűen nem lehet tudni és mivel nincs benne normális védelem nem lehet tudni,hogy tlejesen jól működik,vagy kigyullad és lég a lakásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!