érdemes lenne feltelepíteni erre a gépre a GTA 5-öt?
gép adatai:
CPU: intel core i3 330m, 2,13GHz
RAM: 4GB
videókártya: ATI mobility HD 4500 series, 512MB
gyárilag Windows 7-es gép, toshiba laptop
Mivel a videókártya RAM-ja (VGA RAM) nagyon kevés, ezért biztos, hogy nem futna el a gépen.
512MB az nagyon kevés. A minimális gépigényben 1GB VGA RAM-ot javasolnak.
Nekem is egy 1GB-os GeForce GTX 750-em van, és azzal már minimum beállításokon elég szépen fut 720p-be.
Ha átváltom a DirectX 11-et DirectX 10-re a játék beállításain belül, akkor még 1080p-be is simán kihajtja a folytonos 60Fps-t! :) Nem drága manapság egy 1GB-os videókártya.
Az enyém most olyan 34.000.-Ft körül mozog.
Egyébként a játék beállításain belül van egy csúszka, ami mutatja a játék által felhasznált
VGA RAM mennyiséget. Nálam a LEGMINIMÁLISABB beállításokon 900MB fölött mutatja!
Remélem érted amiről beszélek és tudtam segíteni! :D
További szép napot! - Márk :)
a GTA 5-nek mennyivel nagyobb a gépigénye mint a Far Cry 3-nak?
csak mert sokat játszok vele, és szerintem egészen jól fut közepes grafikán, sok játékom van ami tökéletesen fut mégis erősebb gép kellene hozzá
Pont kétszer akkora teljesítményt igényel a GTA V, mint a Farcry 3. A GTA V négy magos processzort, 8GB RAM-ot és 1GB (1024MB) VRAM (videókártya RAM mennyisége)-ot igényel minimum. A Farcry 3 csak két ma magos processzort, 4GB RAM-ot és 512GB VRAM-ot igényel. Sok különbség van a kettő között.
Neked minden megvan hozzá, csak a VRAM-ot kéne bővíteni azzal, hogy veszel egy új videokártyát, ami 1GB-os. Ha ezt nem teszed meg, ezzel a géppel nem fogsz tudni a GTA V-tel játszani! Egyből kidobna a játék azzal, hogy nincs elegendő VRAM mennyiség. Érdemes befektetni egy új videokártyára. Főleg ősszel, mert most dobta ki a piacra az Nvidia az új kártyáit és általában ilyenkor lemegy a többi ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!