Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet letölteni a jelszót?

Tele kérdése:

Hol lehet letölteni a jelszót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám,hogy letöltöttem egy játékot pontosabban a GTA SAN ANDREAS-t.Nem kicsi játék és nekem iszonyú lassú az internetem majdnem fél nap volt mire lejött.Bevan csomagolva,azaz rar-ként töltöttem le.Van egy olyan szöveges dokumentum a mappájában,hogy readme abban azt irja hogy a password.txt-t letudom tölteni innen:

[link] vagy [link]

Az az egésszela problémám hogy vagy nemértek hozzá vagy tényleg nem is lehet letölteni mert én már próbálgattam mindenre kattintani de semmi nem sikerült.Esetleg ha valaki tudna jelszót irni hozzá vagy letudná tölteni ezt a pasword.txt-t és megtudná a jelszavát örülnék a segitségének.Köszönöm!!

2016. jún. 24. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

töltsd le megint normális helyről

pl ncore vagy kat.cr

2016. jún. 24. 18:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi pont ezt próbáltam elkerülni.Fél nap odaveszett.Tudtok esetleg irni normális torrent letöltő oldalakat amire nem kell regisztrálni és nem ilyen 3 torrentes valami?
2016. jún. 24. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

kat.cr

ez az egy torrent oldal ami adblockkal tűrhető

2016. jún. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!