Miért kezdenek el akadni a Játékok a Gépemen?!
Amikor az AMD Catalyst Control Centerben a Teljesitmény fülnél a CPU energia ellátást teljesen felhúzom ami a Gyári érték. Akkor akármivel játszom kb 5 perc után elkezd akadni a Játék majd 2-3 mp-el késöbb megint jó ez megy 5 percenként... De ha leveszem 1 rublikát akkor nem csinálja. 3500 ról 2900 ra.
Játék közben:
3500 on a CPU hőmérséklet max 67-68 GPu: 62-63
2900 on a CPU Fix 60-61 GPu 59-60
Szóval szerintem nem a Túlmelegedés miatt van.?
Gépem?
Amd fx 8320 3500mhz Hűtése egy XigmaTEK Gaia II
rendesen újra Pasztázva minden patentul
VGA: R9 270X 4 Gb
MSI 970AG43 alaplap
16 gb ram
630W Táp
A Ház is tökéletesen hűthető keringeti a Levegőt ahogy kell.
igazán örülnék ha valaki meg tudná nekem mondani miért csinálja ezt.??
Mivel tuningolni biosban kell.
Amúgy az alaplapodon a vrm melegszik túl.
Látogass el ide, hamarabb megoldást találsz/kapsz.
Köszi a Gyors Választ.
De nem Tuningoltam mióta meg van a Gép ezt csinálja.
az lemaradt, hogy egy kis bios tuninggal stabil 3,8-4GHz-et kihozhatsz a prociból anélkül, hogy túlmelegedne a vrm-ed.
Oka: az fx procik irdatlanul sok feszültséget kapnak alapból, ami teljesen felesleges.
Csak annyit akarok hogy a Dobozon leirt órajelen azaz 3500 mhz tudjak végre játszani anélkül hogy 5 percenként 100 ról 40 re esik az Fps. Hogy lehetne ezt elérni?
De nagyon köszönöm a Válaszokat rendesek vagytok.
márpedig ennek az a megoldása, ha biosban optimalizálod a beállításokat.
az fx sajnos ilyen.
ami neked elég lehet, ha nem akarsz bíbelődni(pedig megéri), hogy biosban kikapcsolod a turbo core-t. így szerintem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!