Ezeken a képeken a szöveg milyen betűtípussal van írva? Milyen programmal tudok ilyen képeket én is készíteni?
Énnekem már a reggeli változat is nagyon tetszett, a színcsúszkákkal meg már közel jár a tökéleteshez.
Nem bánnám, ha mégiscsak lehetne a képre is írni -- ha valaki még a kép átszínezése után is képes olvashatatlan szöveget produkálni, az a továbbiakban már ne legyen hivatkozási alap...
Gondolom, a beépített képlista még cizellálódik, azzal kapcsolatban nem okoskodom, viszont szerintem legalább egy konfigfájl erejéig sutba vethetnéd a kompaktság szép eszméjét, hogy a felhasználónak megmaradjanak legalább a saját betűtípus- és mappabeállításai. Ha lehetséges, talán érdemes lenne beleépíteni az Impact betűkészletet, hogy külön telepítés nélkül is használható legyen. Esetleg hasznos lehetne a képszélek levágása is.
Gratulálok, nagyon helyes kis program, és úgy látom, Wine segítségével linuxban is kifogástalanul fut.
SimkoL
Köszönöm szépen, nagyon tetszik.
Jó program.
Köszönöm mindenki válaszát! :)
Köszönöm a visszajelzést, remélem könnyen kezelhetőnek találtad. A napokban újra tovább fejlesztem, megfogadva tabaki kolléga tanácsait, nézz rá majd az oldalamra pár nap múlva.
Az újabb verzióban már lehetlesz még a képre is írni - bár nekem nem tetszik - és kap pár effekt lehetőséget is.
tabaki a bűnbe vittél, már 2500 sornál járok nagyon töményen és még kell jó pár száz :) Igaz már van benne 8 effekt - nem mindegyik tetszik, de majd cserélem - és működik a képre írás is.
Off: elleptek a gyerekek és az unokák, a konyha is az enyém - kímélem az asszonyt, még 32 év házasság után is :) - így lassan haladok.
Helyeslem a koedukált konyhát, ma én is kivettem a részem a Sacher-torta-készítésből, és általában a vasárnapi ebédet is én főzöm.
Ami a bűnbe vivést illeti: Kísértőnek lenni igen kényelmes állapot, de sajnálatosan nélkülözi a cselekvés örömét. Ha többet nem is tehetek, mindenesetre szurkolok neked a messzi távolból, és kíváncsian várom a következő verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!