Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A grafikus kárytám egyre...

A grafikus kárytám egyre rosszabbul teljesít, valamint a processzor is. Miért van ez? Gondolom, mert egy elég öreg gépről van szó, de hát akkor is, frissítem a VGA-t mindiga mikor lehet.

Figyelt kérdés
A VGA-m egy GeForce GTX 550 Ti a procim pedig egy AMD A 3650 APU with Radeon HD graphics 2,60 Ghz. Régen 4 GB rammal elvitte a Call of Duty: Ghosts-ot is, a Space Engineers-t, asszem medium grafon. Mostmár 8 GB rammal egyiket se viszi. A Ghostsot még akkor végigvittem, de tudom, hogy mostmár biztos, hogy nem vinné. A Space NEgineers legkisebb grafikán se viszi stabil 30 FPS-el :/ De nem csak erről a 2 játékról van szó. Az Assassin't Creed részeket se viszi úgy, mint rég. Az Assassin's Creed Chronicles-t vitte rendesen, egy idő után az FPS-em 30 alá esett, most meg újra rendesen viszi, kb. 60 FPS-el. Nem tudok kiigazodni ezen a gépen.

2016. jún. 18. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Takarítsd ki a géped, videókártyát, procit pasztázd újra, stb.

De szerintem az az APU, nem lesz elég a vidikártyád mellé

2016. jún. 18. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül a hardver 'öregedik', telik az idő, és az 'alapprogramok' (mint böngésző, és társai), háttérben futó alkalmazások is egyre nagyobb szeletet vesznek el a hardverből. LEhet csupán az az oka, hogy a fejlődő szoftverek mellett egyre kevesebb szabad erőforrás marad a játékoknak.
2016. jún. 18. 13:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :) A gép kitakarítását hogy gondoltad? Tesztet csinálni, vagy pedig magát a gépházat? Csak mert scaneket szoktam csinálni.
2016. jún. 18. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, a procim az A6. Ez véletlenül lemaradt.
2016. jún. 18. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!