Hogyan állíthatom helyre Win 10-en a csempéket?
Figyelt kérdés
Eltűntek. Semmi nincs a helyén!2016. jún. 17. 20:00
1/7 anonim válasza:
Ezt írd be rendszergazdai powershell-be:
Powershell “Get-AppxPackage | % { Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppxManifest.xml”}”
(Start menü, minden alkalmazás, windows povershell ikonon jobb egér => továbbiak => futtatás rendszergazdaként.)
2/7 A kérdező kommentje:
Megtettem! Sajnos nem jártam eredménnyel!
Köszönöm a segíteni akarást!
2016. jún. 18. 18:29
3/7 anonim válasza:
Windows gomb + X => felugró menüben parancssor futtatás rendszergazdaként => sfc /scannow - ezt másold be, és enter. Talán ez jobb megoldás.
4/7 anonim válasza:
Windows 10 hibák és megoldások <= erre keress rá a dirtywindows oldalán. Sajnos nem engedi bemásolni a linket ez az oldal.
5/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a javaslatodat, de azt hiszem ez meghaladja az én számítógépes ismereteimet! Egy félművelt felhasználó, jobb,ha megáll egy határnál, mert esetleg több kárt okoz, mint hasznot!
Köszönöm, még egyszer. Úgy döntöttem, profira bízom!
Üdv.
2016. jún. 18. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!