Már régóta vágyam egy Iphone, és most jött el az hogy lehet is. Én egy Iphone 5s-t tervezek. Szerintetek jó telefon? Megéri megvenni? Illetve a 16 GB-s elég?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a 4-es az egy rakat szar, viszont Iphone 5-osnál jobb-ra nem telik. Szóval vagy 6-osom lesz, vagy semmi.2016. jún. 17. 11:26
1/2 anonim válasza:
"Szerintetek jó telefon?" nem szerintem nem jó telefon: kevesebb pénzért jobb / ugyanolyan telefont kapsz, igaz nem lesz rajta menő alma, de utána nem is fogod igényelni
"Megéri megvenni?" Ezek alapján nem.
"Illetve a 16 GB-s elég?" én 4 gigát nem tudtam tele tenni (android is ebbe a 4 gigába számít), de ezt neked kell inkább tudni
2/2 anonim válasza:
iPhone 5s még éppen a határon van, vagyis még megérheti, de már nagyban kifutóban van.
16GB teljesen relatív, minden a felhasználásodtól függ. 100 ezres telefonnál mondjuk röhejes, mert még csak bővíteni sem lehet, de ha nagyon light-os felhasználó vagy, akkor elég lesz.
Amúgy az iPhone 4 nem rakat szar, csak akkor, ha 2016-os szemmel akarsz egy 2010-es telefonra nézni. Az pedig hülyeség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!