Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » PS2-es csatlakozós billentyűze...

PS2-es csatlakozós billentyűzeteknél mit jelent az USB interface és honnan tudom, hogy van-e Hama ET200-ban?

Figyelt kérdés

Notebook-on csak USB port van és gondoltam veszek átalakítót, de minden leírásban azt olvastam, hogy csak USB interface-el működik.

Azt szeretném megtudni, hogy a Hama ET200 típusú billentyűzet -ben, vagy -hez van-e.

És hogy a billentyűzetekben hardveresen kell lennie, vagy elég letölteni hozzá valamilyen programot.

2016. jún. 17. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Az USB interface az egyszerűen az USB csatlakozót jelenti.

Amit nem értek, hogy miért veszel PS/2-t ha egyszer USB portod van. (Manapság könnyebb is találni USB-t és nem is drágább?)

2016. jún. 17. 00:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Hááááááát az úgy van...

Hogy a szekrény mélyén találtam egy régi PS2 csatlakozós billentyűzetet.

És anyagi megfontolásból jutottam az átalakító megoldásra. (mert az csak 250 Ft.)

Kimásolom az egyik leírást:

PS2 USB átalakító adapter

PS2 dugós egerünket, billentyűzetünket használhatjuk USB aljzatban ezzel az adapterrel.

Nem mindegyik eszközhöz jó, csak ahhoz, amelyik tartalmazza az USB interfészt is!

2016. jún. 17. 01:24
 3/3 Lajos54 ***** válasza:

Az interfész fogalmáról:

[link]

Nem tudom, érdemes-e szenvedni átalakítókkal, mert az vagy jó, vagy nem...

Egy olcsóbb, de már jól használható USB csatlakozós billentyűzet 2000 Ft körül kapható, de létezik 1000 Ft alatti is.

2016. jún. 17. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!