PS2-es csatlakozós billentyűzeteknél mit jelent az USB interface és honnan tudom, hogy van-e Hama ET200-ban?
Notebook-on csak USB port van és gondoltam veszek átalakítót, de minden leírásban azt olvastam, hogy csak USB interface-el működik.
Azt szeretném megtudni, hogy a Hama ET200 típusú billentyűzet -ben, vagy -hez van-e.
És hogy a billentyűzetekben hardveresen kell lennie, vagy elég letölteni hozzá valamilyen programot.
Az USB interface az egyszerűen az USB csatlakozót jelenti.
Amit nem értek, hogy miért veszel PS/2-t ha egyszer USB portod van. (Manapság könnyebb is találni USB-t és nem is drágább?)
Hááááááát az úgy van...
Hogy a szekrény mélyén találtam egy régi PS2 csatlakozós billentyűzetet.
És anyagi megfontolásból jutottam az átalakító megoldásra. (mert az csak 250 Ft.)
Kimásolom az egyik leírást:
PS2 USB átalakító adapter
PS2 dugós egerünket, billentyűzetünket használhatjuk USB aljzatban ezzel az adapterrel.
Nem mindegyik eszközhöz jó, csak ahhoz, amelyik tartalmazza az USB interfészt is!
Az interfész fogalmáról:
Nem tudom, érdemes-e szenvedni átalakítókkal, mert az vagy jó, vagy nem...
Egy olcsóbb, de már jól használható USB csatlakozós billentyűzet 2000 Ft körül kapható, de létezik 1000 Ft alatti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!