Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan futtathatok Androidot...

Hogyan futtathatok Androidot a PC-men?

Figyelt kérdés

Annyira utálom a Bluestacks-et, mert most már be se tölt! Minden más emulátor kiírja vt-x hibát!

CPU: Intel Pentium Dual Core E6600 3.07Ghz 3,07Ghz

GPU: NVIDIA GT 9600

ALAPLAP: GIGABYTE EP31-DS3L REV 1.0

RAM: 2X1GB 1X2GB

Mellesleg:

[link]

Androidot tegyek fel a gépre, vagy mi? Annak nemigen örülnék, mert ha nem kell a rendszer, akkor tarolhatom lefele a winchestert!

Az internetet pedig nem tudom, hogy androidról pc-re tudnám osztani! Mivel nincsen DSL ábelem, így USB-n keresztül osztom a netet a gépre telefonról! Androidon látná valyon? Kérlek segítsetek!!!

2016. jún. 15. 19:27
 1/5 A kérdező kommentje:
vajon*
2016. jún. 15. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:

android x86 vagy remix os dualboot-ban

nem biztos hogy menne a net usb-vel, de ha hotspot-ot csinálsz telefonnal és veszel egy usb wifi vevőt akkor szerintem menne

2016. jún. 15. 19:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Remix os-ben felismeri? Nagyon szépen néz ki! :)
2016. jún. 15. 19:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem Award modular BIOS-om van!
2016. jún. 15. 19:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Na én kipróbáltam az X86-os Androidot és elég gyors.A Wifi-t is felismerte Live Modban,Adapterrel.
2016. jún. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!