Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megszűnt a megaphone. Net, de...

Megszűnt a megaphone. Net, de mi van helyette?

Figyelt kérdés
Kellene valami helyette, ami számot is ad, és nem érdekli, melyik szolgáltatón keresztül lépek be a netre. Főleg nem havidíjas hanem feltöltéses rendszerű érdekelne. A lényeg, hogy adjon M.O.-i vezetékes telefonszámot, és androidon keresztül táblagéppel más országban is működjön ha van netem.

#telefon #net #VoIP #SIP #MEGAFONE android #vezetékes vezeték
2016. jún. 13. 15:22
 1/2 VoIP_Gábor válasza:
Én bátran a MCNtelecom-ot tudom ajánlani. Megfelel minden kritériumnak amit felsoroltál.Nem érdekli, őket ki a Net szolgáltatód, nem havidíjas, hanem előre kell feltölteni az egyenlegedet akkora összeggel, amennyit éppen felszeretnél használni. Rendelkezik M.O.-n saját számmezőkkel. Androidnal és az IOSnal viszont azt a app-et kell telepítened, amelyik szimpatikus, ők meg segítenek a beállításokkal. Van még egy nagyon érdekes szolgáltatásuk és ez a cloud telefonközpontjuk, de ez már inkább cégekre vonatkozik. Viszont ahhoz már hozza lehet adni külföldi SIP telefonszámokat.
2016. aug. 3. 17:49
 2/2 VoIP_Gábor válasza:
Egyébként itt a link hozzájuk: [link]
2016. aug. 3. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!