Meg lehet oldani, hogy a bloggerből ne tegye fel sehova sem az oda feltöltött képeket/háttérképeket?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a picasa webalbumokra, vagy google +-ra. Blogspotot használok, onnan teszi fel ezeket. Le lehet tiltani valahogy ezt a műveletet?2016. jún. 12. 22:07
1/4 edemmester válasza:
Tegnap kicsit körülnéztem a lehetséges beállítások környékén, és arra jutottam, hogy valószínűleg nem. Jelen tudásom szerint ezt maximum akkor fogod tudni kikerülni, ha nem ide töltöd fel közvetlenül a felhasznált képeket. Persze mivel a blogod képei úgyis láthatóak lesznek, ezért általában nem okoz nagy gondot, hogy a galéria linkjének ismeretében esetleg más is meglesheti, max nem adod ki a kezedből a galériád URL-jét, de ha valamilyen okból mégis gond, akkor sajnos a válasz valószínűleg a NEM. A bejegyzések google+-os megosztása kikapcsolható, de a képek picasa webalbumokra való feltöltése tudtommal nem. (legalábbis nem tudok róla)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Igen, közben rájöttem arra, hogy szerencsére csak az nézheti meg a képeket a picasan, aki tudja a linket. És a google +-os megosztást hogy tudom kikapcsolni?
2016. jún. 15. 17:14
3/4 edemmester válasza:
Erre két megoldási utat választhatsz. Az egyik, hogy nem google+ profillal használod a bloggert, ezt itt tudod állítgatni: [link] - ez a beállítás az összes blogodra vonatkozik, Blogger profil használatakor semmi nem kerül ki a google+ profilodra.
A második pedig, ha Google+ profilt szeretnél használni, akkor a blogodnál a Beállítások menüpont alatt a Bejegyzések, megjegyzések és megosztás résznél alul tudod kikapcsolni az automatikus megosztást. Ha bármi további kérdésed van, írhatsz bátran privátban is.
4/4 A kérdező kommentje:
Blogger profilt használok, és mégis kikerül a G+ oldalamra, a "Fotók" fülön belül azok képek, amiket a blogomban használtam. Azokat csak én látom, vagy lássa más is?
2016. jún. 18. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!