Logikai meghajtó és elsődleges partíció egyesítése hogy lehetséges?
Van egy 1 TB-os winchesterem, ami szét van osztva 4 felé. Most szeretnék egyesíteni két partíciót, az egyik 282 GB a másik 394 GB. Mindkettő le van formázva, tehát teljesen üresek. Viszont a lemezkezelő az egyiket logikai meghajtónak írja (másik kettővel, és így a három zölddel be is van keretezve) a másikat elsődleges partíciónak, és így nem tudom hogyan egyesítsem.
Csináltam róla képernyőmentést is, és bekereteztem pirossal, amiket egyesíteni szeretnék: [link]
Köszönöm előre is a segítséget! :)
Az elsődleges és logikai partíciók között az a különbség, hagy az előbbiekre telepíthető operációs rendszer, az utóbbiakra nem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Ha minden igaz, a Nem lefoglalt részt a Szabad terület mellé tudod húzni, így nem kell két lépés a végrehajtáshoz.
Köszönöm a segítséget! :)
Már megoldottam úgy, hogy átmentettem az adatokat máshova, leformáztam az egészet és újra partícionáltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!