Mennyibe kerülne egy személyautó kinyomtatása 3D-ben?
Csak a külső héj, maga a forma a lényeg. Egy normál méretű autó. (sedan) 1,8m*4m*1,4m
A legtöbb oldalon csak ilyen lego méretek vannak megadva.
Az anyag az tökmindegy.
Ha a nyomtatót nem számolod(ami ilyen léptékben nem két forint)akkor is százezres nagyságrend szerintem.
Létezik már 3d nyomtatott karosszéria de az annyira elnagyoltan van nyomtatva hogy ne tartson hetekig a nyomtatás, hogy elég csúnya szegény.
3# vagyok,tudom hogy lehet szépet és pontosat nyomtatni, csak komplett autó méretben én erre gondoltam: https://www.youtube.com/watch?v=WwvwvjNjQaQ
Hát ez nem túl szép és pontos, de még így is 44óra kinyomtatni.
na valami ilyesmire gondoltam
az autónak a külső formája lenne a lényeg, egy komplett héj kellene műanyagból az autó külsejéről, mint egy játék kiöntőforma, csak nagyobb
ha meg tudod saccolni hány kg, akkor már csak az anyagárral kell beszorozni.
mivel targoncával emelik, így én olyan 50-100kg közé tenném, szóval 5e-es kg-os árral 250-500eFt. De lehet több.. mondom, függ a súlytól és az anyagtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!