Milyen előnyei vannak a digitális mennyiségek, illetve jelek alkalmazásának?
Tudtok ebben segíteni?
Meg ebben is létszíves :)
Hogyan lehet analóg jelet digitálissá alakítani? Mondjatok léccíves példákat analóg-digitális, valamint digitális-analóg átalakításra.
SEHOLSEM találtam ezekre választ csak valami értelmetlen zagyvaságot XD Lécci segítsetek
Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolására találták ki a Google-t.
Nem értem miért gondolja valaki hogy itt gyorsabban választ kap mint egy 5 másodperces Google kereséssel.
Nem értem ez egy olyan oldal hogy felteszem a kérdést és jó, segíteni akaró emberek válaszolnak akiknek nagyon megkösönöm hogy segítenek és megköszönöm hogy okossá tesznek :D
De mindig van olyan ember mint te aki csak beszól vagy leír olyan hülyeségeket ami nem viszi előre a megoldást.
Kerestem de nem találtm nem vagyok egy kereső mester.
Ennyit rólad... :P
#1 vagyok
Én szívesen segítek olyannak, akin látszik, hogy vette a fáradságot és próbálkozott. Rajtad látszik, hogy nem tetted:
Remélem ezen példa alapján menni fog a DA átalakítás is.
Azthiszem ehhez nem kellett mesternek lenni. Mondjuk a célod elérted mert ezt a kemény 10 másodperces munkát megcsinálta helyetted más.
Innentől rossz hírem van, sajnos a Google első oldalán levő talalatokat át kell nyálaznod a válaszért.
Még sokat kell tanulnod a konkrét válaszadásról!
De látom hogy linkeltél ( ami már megint nem a konkrét válasz)!.
De értékelem fél pacsival, hogy legalább valamit linkeltél, haladás.
Felesleges lenne koptatni a virtuális billentyűzetet erre, ugyanis a Wikipedia (és a Google első oldalának találatai) mindegyik kérdésedre sokkal gyorsabban és sokkal teljesebb és kielégítőbb választ ad, mint bárki aki ide téved.
Bár ez nagy általánosságban igaz az itt feltett kérdések 90%-ra. Csak nyilván sok mindenki van aki ezt nem fogja fel.
Hát ahogy nézzük.
De a wikivel vigyázni kell!!!
nem 100%-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!