2/11 A kérdező kommentje:
Az tökéletes csak fusson el! Amúgy ennyi fps- el fog szaggatni vagy megy siman a játék?
2016. jún. 2. 20:21
3/11 anonim válasza:
25 fps-től látod folytonosnak. De 30-nak illik lenni, hogy élvezhető is legyen, főleg ha a valamit csinál a gép a háttérben. Idővel ahogy öregszik a rendszer több lesz rajta a program, futó folyamat, ez a szám csökkenni fog.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem megleszek ezzel a géppel is!
2016. jún. 2. 20:37
5/11 anonim válasza:
mondjuk erre a gépre a pofátlanság felső határa a gamer jelzőt írni.
ennyiből olyan gépet rakok neked össze használtan,hogy kimaxolva megy rajta a GO FHD-ban.
ebben a proci harmatgyenge,főleg hogy irodai gépekhez van kitalálva,a "videókártya" pedig egy vicc..
6/11 A kérdező kommentje:
De nekem csak csgo zashoz kell arra jó vagy nem?
2016. jún. 2. 20:48
7/11 anonim válasza:
Szerintem inkább nézz használtan valami konfigot.
8/11 A kérdező kommentje:
De én ezekhez nem értek tudnál linket adni?
2016. jún. 2. 20:54
9/11 anonim válasza:
ez még CS:GO-zni sem jó.
ez a gép kiröhögi 3x.de ha 70ezer körüli keret van rá,abból már tényleg nagyon jó gépet össze lehet rakni,ami a mai játékokat is viszi elfogadhatóan(CS:GO max természetesen)
10/11 anonim válasza:
Nekem is hasonló konfigom van. E8500 @3,8Ghz és GTX 260 216p. CSGO-val ugyan nem játszom ( gépigény alapján maxolná ) de PL: Farcry3-at nagyon frankó viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!