Hol tudok Facebookról kérdéseket feltenni olyannak aki ezzel foglalkozik?
Figyelt kérdés
Próbáltam moderátori címet keresni ahova lehet kérdéseket küldeni de sajnos nem találtam. Valaki esetleg ismer ilyen emailt?2016. jún. 2. 17:40
2/4 A kérdező kommentje:
kérdeztem nem kaptam választ.
2016. jún. 4. 15:17
3/4 anonim válasza:
Mit kérdeztél? Lehet hogy nem jól fogalmaztad meg vagy nemjó kategóroliába teted. Írd ki mégegyszer vagy máshogy.
Írd ide válaszolok hogyha tudok rá.
4/4 A kérdező kommentje:
A Facebook chat funkció mi alapján sorolja be az embereket? Tudod van oldalt az a kis chatfül felnyitod és van két kategória. Akikkel sokat beszélsz azt teszi előre, és van a "többi ismerős". Nah nekem van egy emberem akivel nem beszéltem már egy hónapja de mégis mindig beteszi a chatfülbe valahova az elsők közé az ikonját, és az a konkrét kérdés hogy ez azt jelenti hogy látogatja a faceoldalát?
Nincs róla infom egy hónapja mert nem oszt meg semmit, és nem nézi az üzeneteit.
Jelent az valamit ha állandóan megjelenik a chat ablakban?
2016. jún. 4. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!